En jobbig dag

Idag har inte varit den bästa dagen för mig. Känner mig bara låg och blir lätt ledsen. Har varit på MOS, bara jag och Alfred.. Då var jag på väldigt gott humör och hade tänkt köpa en fin skjorta till A och någonting till mig själv, alltså något för oss båda till nyårsafton. Jag fick en budget av A, han skulle betala sin skjorta själv, 1000kr inget mer. Så jag tänkte att jag hittar en lite finare skjorta då och det gjorde jag.. Inne på Hugo Boss med rabatt och en slips. När jag berättade det för A så tyckte han typ att jag var dummast i hela världen som kunde lägga 1000kr på EN skjorta, han hade visst tänkt sig några stycken för den lappen. 
 
Där började det. Jag kan ju inte lämna tillbaka den för att det var rabatt och då gäller bara bytesrätt och jag vågade heller inte gå tillbaka när jag väl var där för jag kände mig så dum då hon, säljaren, hade varit så himla hjälpsam, och tagit väldigt lång tid på sig för att få ihop rätt skjorta och rätt slips. Jag tänker skitsamma.. Jag köpte inget till mig själv utan kör på det jag hade på julafton, så där har jag ju sparat in lite pengar och kan väl bjuda på den fina skjortan men så är A inte tacksam ändå.. Så nu får väl någon annan den istället.
 
Sen är jag ledsen för att jag inte ammar. Jag vet att det är naturligt och att det egentligen inte gör något, men ändå kan jag inte sluta känna mig dålig och värdelös. Det liksom känns som att Alfred inte tycker om mig längre. Bröstet ska väl också ge tröst inte bara mat? Men det har ju bara varit en pina verkar det som.
Och sen har jag också det väldigt lätt för att gräva fram mer saker som gör mig ännu mer ledsnare...
 
Har iallafall testat att göra vitschokladmoussen och det gick ju väldans bra och blev super gott, kanske att jag lägger i lite mer vitschoklad till i morgon. Jag har också gjort klart sockerlagen/marinaden för jordgubbarna. Den får stå och gona ihop sig under natten så den blir ännu godare och i morgon eftermiddag innan gästerna kommer så lägger jag i jordgubbarna.
 
 
 
 
Visa fler inlägg