Livet händer

Måndag eftermiddag nu. Alfred ligger och sover, även jag sov någon timme men sen kände jag att jag behövde kliva upp och uträtta lite! Han har fortfarande diarré, tionde dagen idag och jag börjar fundera på om det aldrig kommer ta slut?! I går natt fick vi kliva upp fyra gånger för att byta både pyjamaser och sängkläder till honom. Lilla vän, önskar verkligen han blir frisk snart, jag har till och med bett "Gud som haver".

Vi har i stort sett bara varit hemma hela veckan pga av Alfreds mage, men någon gång i bland har vi varit ut och lekt en kortis bara här nere på innergården. Nu vill jag att allt ska bli som vanligt igen! Så vi kan umgås med Elin och Oscar, Elin som äntligen är föräldraledig igen, och vara ute och leka hela dagarna!

Något som är mer fruktansvärt är Alfreds gammel gammel moster som ligger på sjukhus och mår inte alls bra, och det är riktigt illa och det har gått alldeles för fort så hjärnan och hjärtat på mig har inte riktigt hängt med! Så ledsamt! Jag önskar man kunde göra mer, jag önskar jag kunde göra mer, jag önskar jag kunde vara hos henne mer. Ikväll ska A och svärmor underrätta hennes man. Jag har samtidigt CX-klass så jag har bett Isabelle vara barnvakt, för allra första gången.. :) de har dock inte setts på länge så vi får se hur det går :). Han brukar vara extremt lättsam när man lämnar över honom. Till och med när jag lämnar på dagis så vinkar han och säger hejdå. Så jag tror det kommer gå super, lite Greta gris och en skål att lägga grejor i så är det fixat. Det handlar bara om en timme som jag blir borta.

Visa fler inlägg