Pluggledig

Oj så skönt det har varit hela kvällen igår och hela dagen idag. Jag har inte ens sett åt en boK eller uppgift sedan jag åkte från skolan i går eftermiddag. Har istället varit med mina älsklingar, kollat på film "The martian" och ätit choklad igårkväll. Idag så gick vi en promenad till S:t Eriksplan och käkade på RAW - sushi & grill för första gången. Har hört så himla mycket bra om det stället och alltid velat gått dit, så idag gicK vi äntligen dit! Vilken smakupplevelse! Det var verkligen så himla gott. 
 
Alfred har varit helt underbar som vanligt. :) Idag fick han äntligen riktiga kläder på sig igen. När han varit hemma med pappi så är det pyajamsen hela dagen som gäller :P. Haha. Och kanske att jag la honom lite försent varje gång då han sen blev ledsen när han skulle sova, för nu sover han ofta som förut.. Och är jätte glad. Kanske att han var övertrött de gånger som han va såå ledsen :P. Ah vem vet? 
 
Nu ska vi mysa ner i soffan igen och se på "Lorax" :). Ska också säga stort grattis till min mamma som fyller år idag! :) nu går hon i pension och förhoppningsvis vilja vara i Stockholm lite mer än vanligt :D. 
 
Mums tallrik "Raw , riktigt fräscht och gott.
 
Alfi fick följa med i liggdelen in! Verkligen så himla trevlig personal.
 
Alfred igår; i pyjamas och har slängt alla leksaker på golvet. Äter på sin fina bok som blev kvar och kollar in pappa som lagar mat. 
 
Ser ni reklamskylten?? Borde vi åka till sundsvall på sportlov? 
 
Visa fler inlägg