Härlig helg

Vilken underbar helg vi har haft uppe i Sundvall. Så himla fint väder och så har jag hunnit träffat de som jag inte träffat på jätte länge. Dock fick jag inte träffa min lilla guddotter något mer för hon var kvar på sjukhus för utredning. :( Hade verkligen planerat att vara med henne mycket den här helgen. Min söta lilla tjej, men bra att de undersöker ordentligt så hon blir frisk och kry. 
 
I lördags så var vi (jag, mamma, Alfred och Alfons) ut och gick en härlig promenad i kylan med strålande sol, helt enkelt en perfekt vinterdag. Framåt dagen åkte vi hem till några vänner till mina föräldrar, Ove och Karin som jag har varit mycket hos under min uppväxt. Karin fyller nämligen år idag, just på skottdagen, det tycker jag är lite häftigt, dessutom så fyllde hennes mamma också år på den här dagen :). 
 
På kvällen i lördags så var jag och mamma på en föreställning av Ljustorps kyrkokör i Ljustorps bygdegård. Just på byggdegården har jag varit väldigt mycket när jag var liten, varje fredag var det disco och sen har det varit en hel del evenemang under åren som jag har fått hängt med på. Det var verkligen nostalgikänslor som kröp fram när jag klev in i byggnaden. Föreställningen var verkligen fantastisk!! Liksom en revy med massor av sång, musik och roliga sketcher. Dessutom, vilket jag inte hade en aning om, god mat, god dryck och efteråt dans. Träffade min barndomskompis Sofies familj, vilket var helt magiskt då de har varit som min familj när jag var liten. Det var verkligen en klockrenkväll. 
 
Alfred fick då vara hemma hos sin morfar som för första gången fick köra läggning. Jag bytte blöja och tog på han pyjamas så var det bara att ge honom gröt och ersättning och lägga honom kvar. Det hade gått bra förutom att han var lite ledsen när han skulle äta gröt. Men när pappa la ner honom, gav honom nappen och la snuttefilten och rosa nallen intill hans ansikte (så som vi brukar göra, haha) så somnade han på engång. Han var nog bara trött. 
 
Igår var det ännu en suuuper vacker dag och vi var ute i det fina vädret så mycket vi kunde innan vi var tvungen att packa oss till tåget och åka hem. Alfred fick åka skoter för första gången. :) Sen fick han ligga ute och sova i den lantliga hälsosamma luften. 
 
I helgen har vi delat säng. De har varit super mysigt :)
Uppdrucken välkomstdrink, bordsplacering, biljetten och sen såklart lotter. Roligt med lotter :D, men jag vann inget :(.
Pappa uppe på taket och skottar av solcellerna så han får ihop någon energi under denna fina soldag. Livsfarligt de där med att var på taket tycker jag :(
Och A upptäckte idag att Alfred börjat få en liten tand :D. Sin första tand började alltså komma vid 7 månaders ålder (just på skottdagen)
 
Visa fler inlägg