Fotbolls-sommar

Jaa nu är vi även redo för fotbolls-EM i sommar! Alfred hejjar på Portugal som som pappa :), så han har fått ett helt portugisiskt fotbollställ som kom med posten idag! Ska försöka få en bättre bild på honom i dem när han står upp. :) men hur söt får man vara??? Gospropp! 
För övrigt så bajsade Alfred på pottan tre av fyra gånger igår, sista gången var innan läggdags då vi satt länge med honom på pottan men han bajsade aldrig så vi tänkte väl att han kanske inte behöver bajsa efter varje måltid (är inte det lite mycket förresten??) , så vi la honom för natten, men så efter en kvart då A går in och ska ger honom nappen så kommer han ut med honom från sovrummet för att han tydligen bajsat i blöjan :P, typiskt! Idag har det inte blivit så mycket pott-träning.. Vet inte riktigt varför :P, eftersom jag varit borta hela dagen både skola och nu ikväll jobb.

Men kan också meddela att vi nu bokat in en vigselförrättare till våran vigsel! Shit vad späännande, nu är det bara ringar och hindersprövningen kvar sen är resten bara sånt som inte är nödvändigt men sånt som kan vara lite trevligt! :) 
Visa fler inlägg